Crostini’s met geitenkaas en boerenkoolchips!

Recepten

Eens iets anders dan hutspot. Leuk om op tafel te zetten met de feestdagen. 

Ingrediënten voor 15-20 stuks:
15 minuten bereidingstijd
1 st. volkoren stokbrood
olijfolie
125 gram verse geitenkaas(schijfjes)
1 el olijfolie
3-4 handjes boerenkool
peper
zout
knoflookpoeder
chilipoeder

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd het stokbrood in plakken en smeer in met wat olijfolie.
Beleg het ovenrooster met een bakpapiertje en leg hier de plakjes stokbrood op. Schuif het rooster in de oven. Bak het stokbrood in ongeveer 5 minuten krokant.
Verhit in de tussentijd een scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg 4 handjes boerenkool en een flinke snuf peper, zout, knoflookpoeder en chilipoeder toe. Bak totdat de boerenkool krokant is. Voeg eventueel extra kruiden naar smaak toe.
Smeer de stokbroodjes in met geitenkaas en maak af met wat krokante boerenkoolchips.

Smakelijk !

Daisy Cornelissen daisycornelissen1973@gmail.com voor al je lekkere recepten.

vrijdag 10 december 2021 | Recepten

Meer nieuws

Schorseneren in bechamelsaus

Schorseneren in bechamelsaus

Ingrediënten: een kilo schorseneren een citroen een eetlepel boter een eetlepel bloem 125 ml melk Bereiding: 1. Was de schorseneren zodat de meeste grond er vanaf is. Zet een pan klaar met water en het sap van een halve citroen. Laat een bak of je gootsteen vol lopen...

Lees meer
Paksoi bowl met volkoren rijst

Paksoi bowl met volkoren rijst

Ingrediënten: 120 g zilvervliesrijst 2 eieren 1 stronk paksoi 5 el extra vergine olijfolie 15 g gemberwortel 1 teen knoflook 1 el sojasaus 1 el honing peper 50 g walnoten 1 avocado 150 g wortel, julienne gesneden Bereidingswijze: Kook de zilvervliesrijst zoals...

Lees meer
PUMKIN PIE / POMPOENTAART

PUMKIN PIE / POMPOENTAART

Ingrediënten: Voor de bodem - 200 gram bloem - 1 theelepel bakpoeder - 125 gram roomboter (koud - in stukjes) - water, zout Pompoentaart - 250 gram pompoenpuree - ½ blik gecondenseerde melk (200 gram) - 1 ei - 1 eidooier - 1 theelepel kaneel - ½ theelepel piment...

Lees meer