Tuinbonenbruschetta

Recepten

Ingrediënten: 
– 150 gr tuinbonen gekookt en afgekoeld
– 1 volkoren boterham
– 1 el olijfolie
– 15 gr munt
– 50 gr Pecorino Romano kaas of een andere kaas (oud of licht pittig)
– chili vlokken naar smaak
– Zout naar smaak
– Peper naar smaak

Bereiding:
– Kook de tuinbonen tot beetgaar, ca. 7 minuten. Spoel af met koud water en laat goed
afkoelen.
– Besprenkel het brood met (aromatische) olijfolie en bak in oven op 200 graden
knapperig.
– Maak de bruschetta’s op smaak door ze in te wrijven met knoflook.
– Mix de koele tuinbonen met olie, een handje vers gehakte munt, grof gemalen peper en
zout en eventueel een puntje fijn gemalen chili vlokken.
– Lepel op een bruschetta en maak af met geschaafde kaas.

Smakelijk !

daisycornelissen1973@gmail.com

vrijdag 8 juli 2022 | Recepten

Meer nieuws

Gevulde Zapallito courgette

Gevulde Zapallito courgette

Michiel vertelde enthousiast over dit recept, dus… vandaar dat ik het met jullie deel. Kunnen jullie het ook uitproberen. De zapallito, ook wel zomerpompoen of bolcourgette genoemd, is familie van de courgette. Gevulde zapallito courgette is een heerlijk vegetarisch...

Lees meer
Oproep van het bestuur

Oproep van het bestuur

Deze week een bericht vanuit de secretaris van het bestuur. Flip, de schoonbroer van Michiel. Beste lezers van deze nieuwsbrief, Mij is gevraagd om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief van deze week. Dit omdat ik sinds enige jaren onderdeel van het bestuur van...

Lees meer
Drukte van jewelste tijdens open dag en zwammen workshop

Drukte van jewelste tijdens open dag en zwammen workshop

Zo.. het was een drukke bedoening op de boerderij de afgelopen twee weken. 2 juli was de open dag waar jullie massaal naartoe zijn gekomen. Echt super ! En 10 juli was de zeer geslaagde zwamworkshop. Eerst iets over de open dag. We kwamen met een flink aantal...

Lees meer