Tuinbonenbruschetta

Recepten

Ingrediënten: 
– 150 gr tuinbonen gekookt en afgekoeld
– 1 volkoren boterham
– 1 el olijfolie
– 15 gr munt
– 50 gr Pecorino Romano kaas of een andere kaas (oud of licht pittig)
– chili vlokken naar smaak
– Zout naar smaak
– Peper naar smaak

Bereiding:
– Kook de tuinbonen tot beetgaar, ca. 7 minuten. Spoel af met koud water en laat goed
afkoelen.
– Besprenkel het brood met (aromatische) olijfolie en bak in oven op 200 graden
knapperig.
– Maak de bruschetta’s op smaak door ze in te wrijven met knoflook.
– Mix de koele tuinbonen met olie, een handje vers gehakte munt, grof gemalen peper en
zout en eventueel een puntje fijn gemalen chili vlokken.
– Lepel op een bruschetta en maak af met geschaafde kaas.

Smakelijk !

daisycornelissen1973@gmail.com

vrijdag 8 juli 2022 | Recepten

Meer nieuws

Schorseneren in bechamelsaus

Schorseneren in bechamelsaus

Ingrediënten: een kilo schorseneren een citroen een eetlepel boter een eetlepel bloem 125 ml melk Bereiding: 1. Was de schorseneren zodat de meeste grond er vanaf is. Zet een pan klaar met water en het sap van een halve citroen. Laat een bak of je gootsteen vol lopen...

Lees meer
Paksoi bowl met volkoren rijst

Paksoi bowl met volkoren rijst

Ingrediënten: 120 g zilvervliesrijst 2 eieren 1 stronk paksoi 5 el extra vergine olijfolie 15 g gemberwortel 1 teen knoflook 1 el sojasaus 1 el honing peper 50 g walnoten 1 avocado 150 g wortel, julienne gesneden Bereidingswijze: Kook de zilvervliesrijst zoals...

Lees meer
PUMKIN PIE / POMPOENTAART

PUMKIN PIE / POMPOENTAART

Ingrediënten: Voor de bodem - 200 gram bloem - 1 theelepel bakpoeder - 125 gram roomboter (koud - in stukjes) - water, zout Pompoentaart - 250 gram pompoenpuree - ½ blik gecondenseerde melk (200 gram) - 1 ei - 1 eidooier - 1 theelepel kaneel - ½ theelepel piment...

Lees meer