Crostini’s met geitenkaas en boerenkoolchips!

Recepten

Eens iets anders dan hutspot. Leuk om op tafel te zetten met de feestdagen. 

Ingrediënten voor 15-20 stuks:
15 minuten bereidingstijd
1 st. volkoren stokbrood
olijfolie
125 gram verse geitenkaas(schijfjes)
1 el olijfolie
3-4 handjes boerenkool
peper
zout
knoflookpoeder
chilipoeder

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd het stokbrood in plakken en smeer in met wat olijfolie.
Beleg het ovenrooster met een bakpapiertje en leg hier de plakjes stokbrood op. Schuif het rooster in de oven. Bak het stokbrood in ongeveer 5 minuten krokant.
Verhit in de tussentijd een scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg 4 handjes boerenkool en een flinke snuf peper, zout, knoflookpoeder en chilipoeder toe. Bak totdat de boerenkool krokant is. Voeg eventueel extra kruiden naar smaak toe.
Smeer de stokbroodjes in met geitenkaas en maak af met wat krokante boerenkoolchips.

Smakelijk !

Daisy Cornelissen daisycornelissen1973@gmail.com voor al je lekkere recepten.

vrijdag 10 december 2021 | Recepten

Meer nieuws

Zoals de natuur buiten is

Zoals de natuur buiten is

Lieve Kraanvogel pakketafnemers, Het nieuwe jaar is alweer begonnen met alle weersomstandigheden die we zouden kunnen verwachten in januari. De vorst heb ik van heel dichtbij meegemaakt (in slowmotion op mijn fietsje onderuit gegaan) Hopelijk houden jullie het...

Lees meer
KNOLSELDERIJ STEAKS MET GEROOSTERDE PAPRIKASAUS

KNOLSELDERIJ STEAKS MET GEROOSTERDE PAPRIKASAUS

Dit recept kreeg ik van een pakketafneemster die ik tegenkwam toen ik onze groenten oppikte met de fiets en me afvroeg wat ik toch met al die knolselderijen moest ☺ Ingrediënten: 2 kleine knolselderijen 6 teentjes knoflook uitgeperst 6 el fijngehakte peterselie plus...

Lees meer